27 Sie 2013, 00:19
Cześć, nie byłem pewny, czy w tym dziale napisać, ale tak mi się zdaje. Próbowałem przed chwilą wyjechać z domu, ale nie mogłem otworzyć auta z centralki. Tzn. tak, na pilocie dioda się świeci i w aucie mrugają kierunkowskazy (czyli normalnie, jak przy otwieraniu), ale drzwi się jednak nie otwierają. Z kluczyka też nie mogę otworzyć, próbuję wsadzić kluczyk i tak jakby z 3-5 mm nie chce dojść do końca (i od kierowcy i od pasażera) i nie mogę go przekręcić. Znowuż zauważyłem, że jak na pilocie wcisnę zamykanie, to również jest dioda na pilocie, kierunki w aucie mrygną, ale również słyszę takie ciche "bzyyyt" z auta (takie normalne zjawisko, jak przy zamykaniu auta, jakby np. podnośniki zamykały zamki). Wracając do ostatniej czynności, właśnie przy otwieraniu auta z centralki tego "bzyyyt" nie słychać (czyli po diodzie na pilocie i mrygnięciu kierunków w aucie podnośniki nie próbują otworzyć auta). Drodzy forumowicze, macie jakiś pomysł na otwarcie samochodu? Co mam zrobić? Dodam jeszcze, że bagażnika też nie otworze z kluczyka, bo nie ma nawet zamka. Proszę o pomoc.