Witam wszystkich. Mam pytanie takie jak w temacie. Mam trabanta 1.1, i chciałbym mu wcisnąć półkę, ale nie wiem jak ją zrobić. Jeśli ktoś ma jakiś schemacik, prosze o pomoc. Z góry dzięki
Ja półke pod głośniki robiłem mies. temu do suzuki swift '93r. Złapałem mniej więcej wymiary i odrysowałem na płycie wiórowej 8mm czy jakos tak się nazywa ona. Kąty i zaokrąglenia boków robiłem z kartonu najpierw dopasowując w aucie a póżniej przenosiłem to na płyte. Ogólnie rzecz biorąc zajęło mi to 2 wieczory ale nie żałuje bo głośniki 6x9'' pasują świetnie, jeśt obita futerkiem pod kolor auta, no i półka teraz wraz z klapą się otwiera:) A poprzednia była zbyt ciężka (ktoś z deski zrobił nie dokładnie i obłożył materiałem. Jestem zadowolony z tej robutki:) pozdro
Skoda Kamiq - miejski SUV Nowy miejski SUV ŠKODY, dedykowany dla chińskiego rynku model KAMIQ, został oficjalnie zaprezentowany 23 kwietnia. KAMIQ stanowi uzupełnienie gamy SUV-ów ŠKODY, w której znajdują się już modele ...
Bolą plecy? Kolana? Czy to nieprawidłowe ustawienie fotela kierowcy? Prawidłowe ustawienie fotela kierowcy jest kluczowe w kontekście bezpieczeństwa jazdy oraz uniknięcia urazów, a nawet ocalenia życia podczas wypadku. Badania pokazują, że na przykład zbytnio przesunięta do przodu pozycja ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.