Takiego dziwactwa jeszcze nie widziałem. Wykopałem go przeglądając różne oferty ogłoszeń. Co o takim czymś sądzicie? zob.
[link do oferty na Allegro wygasł]
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Ferrari F12 Berlinetta F12 to rasowy włoski grand tourer. Auto zachwyca osiągami - do pracy zaprzęgnięto w nim silnik V12 o mocy sporo ponad 700 KM, wygodnym i dopracowanym wnętrzem i oczywiście świetną, smukłą sylwetką z długą maską. Odmiana pozbawiona ...
Raz na allegro stał pomaranczowy Golf II z lat 80,po tuningu (wszystko co sie dało było przerobione),tuning a'la wieś i koleś cenił sobie za niego 37tys.zł
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Jeśli to ten sam co Barol91 o nim pisze to widzę że spuścił z ceny 10 tys zł. Szkoda tyle wkładu i pracy żeby go sprzedawać, wiadomo że nikt mu tego nie zwróci za ten kosztowny tuning. Cena mówi za siebie, ogólnie auto podoba mi się, ale za te pieniądze to nie sprzeda.
Kubuch napisał(a):Widzę, że temat o extreme agro tuningu powstał... W tym Twingo to gdzie tuning? Dwukolorowe malowanie?
Wiesz każdy inaczej rozumie słowo " tuning ", jedna pomaluje samochód na 2 koloru i mówi że tuningował a drugi zrobi cała masę przeróbek i tez powie że tuningował
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.