REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
co Ty pier...lisz? za przeproszeniem? chyba Ci napisałem że są 2 lub 3. Uważasz że jak masz problem z drzwiami to od razu wszyscy mają rozbierać swoje żeby Ci sprawdzić ile styczników jest? Samemu nie łaska? Wiem że jak się ma dwie lewe rączki to najlepiej by było jak by ktoś opisał wszystko krok po kroku w punktach i ze zdjęciami dla jaśnie panicza. Przykro mi ale tak nie jest, każdy stara się pomóc na tyle ile może i na tyle ile posiada wiedzy. A dyskusja jest odnośnie tematu, to czy sobie to zrobiłeś czy nie ma żadnego wpływu na to czy dyskusja trwa dalej czy nie. Nie jesteś sam z problemami na tym forum i dalsze spostrzeżenia odnośnie tematu mogą się przydać INNYM UŻYTKOWNIKOM.kruchy1111 napisał(a):Kurcze. ja nie wiem jest tu jakaś dyskusja ile jest styczników a ktoś i może ktoś sprawdzi i w ogóle. jak prosi się o pomoc to niema mocnego tylko po fakcie nagle jest dyskusja....... ale jak już jest napisane a ja pisałem, że jest 2 styczniki to teraz wszyscy mają do powiedzenia ile jest styczników.
Legion1349 napisał(a):wydaje mi się że 2 lub 2,
sbb napisał(a):Legion1349 napisał/a:
wydaje mi się że 2 lub 2,
zdecyduj się
Legion1349 napisał(a):Uważasz że jak masz problem z drzwiami to od razu wszyscy mają rozbierać swoje żeby Ci sprawdzić ile styczników jest? Samemu nie łaska? Wiem że jak się ma dwie lewe rączki to najlepiej by było jak by ktoś opisał wszystko krok po kroku w punktach i ze zdjęciami dla jaśnie panicza. Przykro mi ale tak nie jest, każdy stara się pomóc na tyle ile może i na tyle ile posiada wiedzy. A dyskusja jest odnośnie tematu, to czy sobie to zrobiłeś czy nie ma żadnego wpływu na to czy dyskusja trwa dalej czy nie. Nie jesteś sam z problemami na tym forum i dalsze spostrzeżenia odnośnie tematu mogą się przydać INNYM UŻYTKOWNIKOM.