dzida napisał(a):zdecydowanie benzyna, bo diesel w mieście będzie się dusił, a filtr DPF zapychał
a może coś z tego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Honda piękna. Mi się bardzo podoba. Zgrabna niemiłosiernie. Zobaczymy, co na to żona. Hyundai z kolei chyba zbyt dobry nie jest chyba, że to tylko odosobniony przypadek związany z konkretnym modelem a mianowicie i20. Cholernie to to awaryjne. Co jakiś czas znajomy instruktor z ośrodka szkolenia kierowców jest w serwisie. Dosłownie wszystko szwankuje. Tak jak piszę może to akuratnie ten model. Przyjdzie to zobaczę, co powie na temat tej Hondy. Nie no ładna jest i tyle. Co tutaj mówić.
Yankee napisał(a):fredi napisał(a):Yankee wiem, że mi wyjaśniłeś, że lepiej brać diesla, ale czy mi się to opłaca?
A gdzie ja napisalem ze lepiej brac diesla??
Jesli ma byc diesel to bravo jest dobra opcja bo ma fajny malo awaryjny 1,9 jtd 8v.
To to samo przez się ze mało awaryjny, więc lepiej brać. No przynajmniej ja tak zrozumiałem
E no fiat 500 to raczej nie. Małe to, to i niezbyt zgrabne a poza tym ( nie daj Boże) coś by się stało to człowieka w środku nic nie chroni. Ni to przód ni tył. Aż strach tym jeździć.
Ale piszcie dalej, piszcie im więcej tym lepiej
Każda porada zostanie wzięta pod uwagę w 100%
Dzięki za taki odzew
Tutaj też chodzi o mój skarb
, więc i bezpieczeństwo jest ważne. Zebrałem te samochody, które zwróciły moją uwagę;
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Spodobał mi się też ten Alfa Romeo MiTo no i Bravo.
Który z tych samochodów jest w miarę bezpieczny i najlepiej ochroni człowieka w środku?