Ubezpieczenie samochodu OC z promocją zwrotu 130zł

04 Maj 2023, 09:37

Bezpieczeństwo na drodze jest niezwykle istotne, niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym kierowcą, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z jazdą samochodem. Wiedząc, jak ważne jest zabezpieczenie swojego pojazdu i wszystkich z nim związanych ryzyk, firma Mubi postanowiła stworzyć ubezpieczenie samochodu, które nie tylko zapewni Ci pełną ochronę, ale także nagrodzi Cię za to, że zdecydujesz się na ich usługi. Przedstawiamy ubezpieczenie samochodu firmy Mubi z promocją zwrotu 130zł!

Kiedy decydujesz się na ubezpieczenie samochodu, kluczową kwestią jest znalezienie odpowiedniego partnera, który zapewni Ci kompleksową ochronę i uczciwe warunki. Firma Mubi to godna zaufania marka, która od lat działa na rynku ubezpieczeniowym i zdobyła uznanie wielu klientów. Dzięki swojej wiedzy i doświadczeniu oferuje ubezpieczenie samochodu, które pokryje wszelkie nieprzewidziane wydarzenia, takie jak kolizje, kradzieże, uszkodzenia mechaniczne czy szkody wyrządzone przez innych kierowców.

Co wyróżnia ubezpieczenie samochodu firmy Mubi? Przede wszystkim korzystne warunki i konkurencyjne ceny. Firma stawia na indywidualne podejście do klienta, aby zapewnić mu optymalne rozwiązania, dopasowane do jego potrzeb i możliwości finansowych. Mubi oferuje szeroki zakres opcji dodatkowych, które umożliwiają dostosowanie ubezpieczenia do Twoich wymagań. Niezależnie od tego, czy jesteś właścicielem nowego samochodu czy starszego pojazdu, Mubi ma ofertę dla Ciebie.

Promocja zwrotu 130 zł to kolejny powód, dla którego warto rozważyć ubezpieczenie samochodu firmy Mubi. Poza kompleksową ochroną Twojego pojazdu, firma Mubi zdecydowała się nagrodzić swoich klientów za zaufanie i wybór ich usług. Dzięki promocji, po spełnieniu określonych warunków, możesz otrzymać zwrot 130 zł. To nie tylko doskonała okazja do zaoszczędzenia, ale także dowód na to, że Mubi troszczy się o swoich klientów.

Odbierz bonus 130zł
Powyższy przycisk przeniesie Cię do strony Mubi na której znajduje się kalkulator ubezpieczenia. Po jej wyświetleniu powinieneś zobaczyć informację "Gratulacje, Bonus 130 zł został aktywowany!" tu warto przeczytać również regulamin aby wszystko było jasne.

Tu podgląd jak to wygląda na stronie kalkulatora.

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Redakcja
Forum Samochodowe
Redakcja
Redakcja
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 13124
Prawo jazdy: 12 03 1998
Auto: Tesla Model Y

04 Maj 2023, 09:56

Ciekawa opcja, bo zawsze ubezpieczenie wychodzi trochę taniej, a z tego co widzę można taki bonus zgarnąć już za samo ubezpieczenie OC. Ja ostatnio korzystałem z dwóch kalkulatorów w necie i w każdym wychodziło trochę inaczej na koniec rozmowa z konsultantem i jeszcze coś tam się udało urwać przy podobnych warunkach ubezpieczenia. Ogólnie warto sprawdzać i nie przywiązywać się do jednej firmy :wink:
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

04 Maj 2023, 14:37

Jest jeden mały problem z tymi wszystkimi kalkulatorami - to działa jak ktoś chce tylko OC, a do tego ewentualnie NNW. Ale jak ktoś chce w danej firmie wziąśc np. ubezpieczenie składek, assistance, ubezpieczenie szyb itd itd, to żaden kalkulator już tego nie ma i trzeba tak czy inaczej dzwonić do firmy.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

04 Maj 2023, 14:45

MotoAlbercik napisał(a):ubezpieczenie szyb itd
Tu warto zwrócić uwagę jakie to jest dokładnie ubezpieczenie bo moja ostatnia przygoda pokazała że możesz liczyć na jakiś tani zamiennik przy wymianie ale oryginału już nie dostaniesz bo jest jakiś górny pułap tego ubezpieczenia ale o tym dowiadujesz się już jak masz problem :wink:

Warto jednak mieć takie ubezpieczenie bo np. sama naprawa szyby od odprysku po kamieniu to koszt w granicach 320zł. Wymiana szyby będzie oczywiście droższa w zależności od tego jaka to szyba i czy są za nią jakieś systemy typu kamery, czujniki itd.

MotoAlbercik napisał(a):ubezpieczenie składek, assistance, ubezpieczenie szyb itd itd, to żaden kalkulator
Mają ale nie do końca jest to dokładne.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2016

05 Maj 2023, 10:55

ArteK napisał(a):Tu warto zwrócić uwagę jakie to jest dokładnie ubezpieczenie bo moja ostatnia przygoda pokazała że możesz liczyć na jakiś tani zamiennik przy wymianie ale oryginału już nie dostaniesz bo jest jakiś górny pułap tego ubezpieczenia ale o tym dowiadujesz się już jak masz problem :wink:

Cenna uwaga :ok: Ja mam od lat w PZU i tutaj przy zawieraniu umowy pani zawsze pyta na jaką sumę ubezpieczamy szyby. Od sumy ubezpieczenia jest uzależniona składka. warto więc wcześniej dowiedzieć się ile kosztują szyby w naszym aucie, a w szczególności przednia, bo to ona jest najbardziej podatna na uszkodzenia i ją najczęściej się wymienia. Przy okazji kolejna cenna porada - jak ktoś ma ubezpieczenie AC i ubezpieczenie szyb, to w razie uszkodzenia samochodu w kolizji/wypadku, można naprawę z ubezpieczenia rozłożyć na dwie części - naprawa szyb z ubezpieczenia na szyby, a naprawa reszty samochodu z AC :) Nauczyłem się tego po tym, jak znajomy rozwalił auto i ubezpieczyciel orzekł szkode całkowita. Różnica szkody całkowitej a naprawy wynosiła coś koło 2 tyś. I pan, który zajmował się naprawą tego auta podsunął właśnie taki pomysł. Kolega napisał odwołanie, poprosił o naprawę szyb z osobnego ubezpieczenia i szkody całkowitej nie było.... :mrgreen:
ArteK napisał(a):Warto jednak mieć takie ubezpieczenie bo np. sama naprawa szyby od odprysku po kamieniu to koszt w granicach 320zł. Wymiana szyby będzie oczywiście droższa w zależności od tego jaka to szyba i czy są za nią jakieś systemy typu kamery, czujniki itd.

Do tego zazwyczaj jest tak, że ta szyba jest porysowana od wycieraczek, od szczotek na myjni i zazwyczaj jest tak, że przy naprawie odprysku, poleruje się całą szybę. A za to trzeba zapłacić osobno. A mając takie ubezpieczenie wymienia się całą szybę i nie ma pęknięcia ani rysek :) Od razu dopowiem, że PZU ( nie wiem jak inni ) nie bawią się w naprawę odprysków, tylko zlecają wymianę całej szyby. Korzystałem już z tego ubezpieczenia dwa razy - raz miałem odprysk, a drugi raz walnąłem głową przy myciu szyby w lusterko wsteczne, które odleciało i na szybie zostało małe pekniecie od wewnątrz ( na zewnątrz było tylko widać, ale szyba była gładka :) )
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 2000

09 Maj 2023, 20:52

Porównywarki to spoko rzecz, uważam że najlepsze typu inszury.pl. OC, AC szybko można sobie ogarnąć, a co za problem zadzwonić do agenta jeśli chcemy tak jakieś dodatkowe mniej spotykane ubezpieczenie? I tak wszystko z domu można ogarnąć
fetek
Nowicjusz

Miejscowość: Warsawa