Ostatnio jeżdżę dużo po trasach off roadowych i z tego powodu mam spore wgniecenia w karoserii mojej Frontery. Poszedłem do jednego warsztatu i zrobili mi z karoserią coś niesamowitego - usunęli wgniecenia bez lakierowania. Jest to nowa technika, którą ma coraz więcej mechaników.
Pozdro dla off roadowców
Ostatnio edytowany przez ArteK 04 Lis 2012, 22:52, edytowano w sumie 2 razy
Powód:Usunięta reklama
Nie wiem gdzie usuwałeś te wgniecenia, ale to nie jest aż tak nowa technologia, ja już kilka lat temu bezinwazyjnie wyciągałem dołki w swoim Audi. To znaczy nie ja sam, tylko spece z serwisu Puller, bo ja tu bym pewnie tylko pogorszył sprawę. Choć wiem, że w necie można trafić na jakieś filmiki instruktażowe:)
Ostatnio edytowany przez koleb, 05 Lis 2012, 04:02, edytowano w sumie 1 raz
Silnik R110 – Renault ZOE Silnik R110 jest najnowszym osiągnięciem Renault, lidera na rynku samochodów elektrycznych w Europie, potwierdzającym jego strategię rozwoju i produkcji silników elektrycznych i kolejnym dowodem na know-how ...
Coupé – klasyka gatunku Kiedy myślimy o samochodzie sportowym, najczęściej do głowy przychodzi nam opływowe coupé. Ale nadwozie tego typu jest tak naprawdę starsze niż motoryzacja. Słowo coupé pochodzi z języka francuskiego, w dosłownym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.