Witam, zastanawiałem się nad uturbieniem punto 1.2 8v i zastanawia mnie jaki będzie koszt mniej więcej tego, co będzie trzeba dołożyć a co wymienić. Może są jakieś osoby które mają pojęcie o tym ponieważ ja jestem zielony w tej kwestii
Warsaw Oldtimer Show 2018 / relacja Klasycznie piękne oldtimery i youngtimery można było obejrzeć w majowy drugi weekend na V Targach Pojazdów Zabytkowych Oldtimer Warsaw Show 2018 które odbyły się w Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie. To największe ...
Ferrari LaFerrari hybrid - 2,7 sek., 950 KM W chwili wprowadzenia na rynek w 2013 roku model ten był nie lada sensacją. Była to bowiem zarówno pierwsza hybryda w historii legendarnej, włoskiej marki, jak również najszybszy model w jej dziejach. Zaplanowano ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.