REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ari55 napisał(a):Zadzwoniłem do biura obsługi klienta i poinformowano mnie że mogę umowe sprzedaży przesłać faxem i tak też zrobiłem
Dishman napisał(a):Windykacji radzę nie lekceważyć. Jak się na nich wkurzysz i będziesz odmawiał kontaktu z Intrum, to naliczą Ci takie opłaty, że te 35 zł do spłaty to pikuś. Odbieraj telefony, tłumacz, zapewniaj, że jest to pomyłka MTU. Tak będzie lepiej. Brak kontaktu dla firmy windykacyjnej, to jak płachta dla byka.
Zadzwoniłem do biura obsługi klienta i poinformowano mnie że mogę umowe sprzedaży przesłać faxem i tak też zrobiłem. (......) .Dzwonię,przedstawiam sprawę a Pani wciska mi że moim obowiązkiem jest przesłać wypowiedzenie listem poleconym za poleceniem odbioru
eaxene napisał(a):Aczkolwiek czy warto się denerwować o 35 złotych?
safari napisał(a):Zastanawiający jest tylko czas reakcji - 4 lata...
anfil napisał(a): a tak w ogóle długa trwa proces wypełniania takiego formularza i jak długo cze się na kase, może macie większe doświadczenie niż jak więc znacie wszelkie szczegóły.
nie warto korzystać z formularzy na stronie ubezpieczyciela bo często takie formularze nie docierają do nich