No i wreszcie czuję, że zaczynamy się rozumieć (ogólnie czasami miałem wrażenie, że brak zrozumienia był wynikiem braku czytania moich wypowiedzi ze zrozumieniem - ale w sumie nie dziwie się, skoro są one przydługawe i trudno się czyta śmiejąc).
Ta Toyota Starlet (jeśli mówimy o tym samym, tj. Toyota Starlet IV 1.3 i 16V 75KM 1996-1999) wizualnie mnie się podoba - muszę co prawda jeszcze dużo o niej poczytać i ją obejrzeć ale widzę, że jej nabycie nie będzie łatwe.
Wy tu macie doświadczenie w motoryzacji więc powiedźcie mi proszę jak ma się dostępność części do tego samochodu skoro 5-dzwiowej wersji sami wiecie gdzie są tylko dwie sztuki. Rozumiem, że model korzysta z części, które są wykorzystywane w nowszych autach Toyoty? A może robicie sobie ze mnie jaja tak jak myślicie, że ja robię sobie z Was?
![Wink ;)]()
1. Jeśli mówicie serio o tym modelu to pytanie o części pozostaje.
2. Na jakiej podstawie twierdzicie, że ten samochód jest bezpieczny?
3. To jedyne auto, które spełnia moje kryteria (do 10 tysięcy) i nadaje się na tanią eksploatację przy jednoczesnym dopieszczaniu i z czystym sumieniem jesteście w stanie je polecić i nie będziecie pukać się w głowę jak w pierwszym roku wydam na niego podobne pieniądze jak w ostatnich wyliczeniach?