Uzywane za 7-9 tysiakow

22 Gru 2009, 13:42

Rozejrzyj sie jeszcze za Oplem Omega B sedan albo kombi z silnikiem 2.0,jest to bardzo pojemne autko nawet w sedanie a piszesz ze potrzebujesz jakies wieksze autko ze wzgledu na ubrania,wiec uwazam ze Omega w zupelnosci Ci wystarczy
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Gru 2009, 14:13

Chciałem to już dawno napisać, a Dishman mnie ośmielił. Nie obrażaj się, ale macie parę tysiączków, a się porywasz na limuzynę, bo się zachciało "komfortu" i "ładnego wyglądu". Ciekaw jestem jaki będziesz miała komfort jak wsiądziesz do tej 7er za 7 tysięcy - powycierane wnętrze, popękane skóry.. na stacji benzynowej jak będziesz tego potwora tankować też odczujesz komfort, już nie mówiąc o tym, że po kilku naprawach wydasz drugie tyle - to dopiero będzie komfortowo.

I żeby tego było mało to Lanos za słaby.. ta mocy mu brakuje szczególnie w ulicznych korkach.. i za mały, potrzebna jest limuzyna, żeby przewieźć trochę łachów na handel!

Gdybym był Twoim mężem to bym Ci z głowy wybił te fanaberie! Komfort i ładny wygląd to jest dla bogatych, których na to stać. Odłóż sobie te pieniądze, zainwestuj w coś, a kiedyś sobie kupisz drogie i dobre auto, ale na razie Cię na to nie stać! Lanos jest w porządku, pozostawienie go to w Twojej sytuacji to najbardziej racjonalne rozwiązanie.
skóra
Początkujący

Miejscowość: Poznań

22 Gru 2009, 17:34

Jak mowilam lanos jest za maly. Potrzebuje bagaznik minimum taki jak w kia ceed combi.
W korkach nie bede stala bo ten samochod do tego nie bedzie sluzyl. Zadko bede nim jezdzic po miescie, bede nim przewozic ciuchy z hurtowni do miejsca pracy ktore znajduja sie w obrzezach miasta i sa tam same drogi ekspresowe, wiec w korkach nie postoje.
Niewazne ze popeknae skory, wazne ze skory jednak wole siedziec na skorze niz na welurze, i komfort sie liczy bo wcale nie latwo prowadzic zaladowany samochod, a na busa czy ciezarowke mnie nie stac. A przy okazji chcialam zeby auto mialo klase.
siodekme juz sobie odpuscilam choc bardzo mi sie podoba, narazie rozgladam sie za bmw 5 i tym mercem, dzis ogladalam wlasnie bemke 5i powiem szczerze ze jest w srodku super, duzo miesca i wogole ladna jest, szkoda tylko ze jest taka niska
Ostatnio edytowany przez czarnulka, 22 Gru 2009, 19:33, edytowano w sumie 1 raz
czarnulka
Nowicjusz

Miejscowość: bialystok

22 Gru 2009, 18:47

Liczy ci sie przestrzen bagazowa VW Passata BMW 5 jest godne uwagi Śkoda octavia jest fajna ale troche za droga.
Kowalsky
Łukaszek
Początkujący

Miejscowość: Hajnówka

22 Gru 2009, 20:42

Skoda octavia nie bedzie zbyt odpowiadac bo ma troche zbyt malo miejsca w srodku, w porownaniu do bmw. Jezeli to bmw ci sie podoba to nie widze przeszkod zeby je kupic, to jest naprawde swietny samochod i bardzo dobrze wyglada, i dobrze jezdzi i prowadzi go sie takze znakomicie
foemka
Początkujący

Miejscowość: warszawa

22 Gru 2009, 20:52

Gdzie tam Octavia do 9tys :roll:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

OffRoad Show Poland 2017
    Już po raz VI w Warszawie odbył się OffRoad Show Poland. Zwiedzający mogli oglądać najnowsze modele aut z segmentu 4x4, samochody przygotowane do turystyki oraz do sportu, quady, motocykle, kampery oraz zapoznać się z bogatą ...
    Toyota Land Cruiser 1953 rok
    W 1953 roku w ofercie marki pojawia się nowy model: terenowa Toyota BJ, która niedługo później została przemianowana na Toyotę Land Cruiser – w odpowiedzi na brytyjskiego rywala, jakim wtedy był Land Rover. ...

23 Gru 2009, 11:19

czarnulka - jeżeli siedzi na glebie to albo amorki do wymiany albo piątka padła ofiarą tuningu i ma obniżony zawias.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

23 Gru 2009, 12:18

Zalezy jeszcze jaka skora,bo czarna w lecie potrafi sie nagrzac i w aucie moze byc sauna jesli juz skora to bezowa czy cos,ja tak jak mowie poszukaj moze jakies Omegi
Barol
Awatar użytkownika

23 Gru 2009, 12:55

Skora byla czarna niestety. Ale mam nowinki co do tej omegi, a moze raczej do vectry. Wlasnie wrocilam z marketu i na parkingu stala bardzo fajna bryczka a mianowicie opel vectra z uwaga: biala skora, nie bezowa. Swietnie to wygladalo. Bardzo mi sie spodobal ten samochodzik i moze wlasnie tez zastanowie sie nad ta vectra. A duza jest roznica w wielkosci vectry i omegi? Wiem o omedze tyle ze duzo pali, ktos tak kiedys mi powiedzial
czarnulka
Nowicjusz

Miejscowość: bialystok

23 Gru 2009, 12:59

Coś czuję, że zakup samochodu skończy się katastrofą w tym przypadku.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

23 Gru 2009, 13:06

Vectra jest troche mniejsza od Omegi ale biała skóra :roll: jakos mi nie pasuje
Barol
Awatar użytkownika

23 Gru 2009, 13:26

Deawoo Espero. Jest komfortowe, duże, stosunkowo mało awaryjne, ma dużo tanich części, łatwo znaleźć takiego z Polskiego salonu i nie u hanldarza tylko od osoby prywatnej, no i całkiem ładnie się prezentuje

BMW serii 7/5/3 lub Audi A-ileśtam za 7-9tys. to jakieś nieporozumienie, raz że będzie już w stanie agonalnym, a dwa że dowolna naprawa serii 7, 5 czy Audi A6 będzie kosztowała połowę tego co auto...
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka

23 Gru 2009, 13:32

Dlaczego tak uważasz? Idzie znaleźć dobry egzemplarz E30, E36, E34 do 9 tys. zł.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

23 Gru 2009, 13:56

Tylko że Espero spokojnie będzie 10-letnie i jeszcze kasa się zostanie, a takie BMW ma już lekką ręką ponad 15 lat (mowa o takich nie klepanych po dachowaniu i nie zarżniętych)... Nie da się ukryć że w 15-letnim aucie coś się będzie psuło, tym bardziej że hmm, jakby to powiedzieć... Właściciele Espero jeździli raczej spokojniej niż właściciele BMW :wink: Nic do BMW nie mam, to moim zdaniem jedna z lepszych marek, ale stereotypy są jakie są, i ciężko trafić jakąś Beemkę w dobrym stanie której czwarty/piąty właściciel nie katował...
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka

23 Gru 2009, 14:07

To się zgadza. Na korzyść BMW przemawiają blachy, espero niestety strasznie się sypie.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika