V40 vs v70

25 Sie 2015, 13:28

Planuje już jakiś czas zakup auta w kombi. I zmieniam te marki, bo co nóż trafiam na jakieś trefne bo w tym nie tak coś gra, tam coś się rozsypuje. I jak tu żyć.
Ostatnio dotarła do mnie informacja o volvo - "świetny nie zawodny rewelacyjny.... Rodzinny" popatrzyłem poczytałem i w sumie dla mnie bomba ale co myślą użytkownicy.
Kategoria cenowa to myśle, że v40 lub v70. Jakie silniki, jakie wersje, oczywiście chodzi o wersje z okolic 2002-2005 roku. Jest coś ukrytego w tych autach? No i czy benzyna czy diesle? Robię rocznie około 15k km
Bebeto97
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 01 2007
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Mazda 323f
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

31 Sie 2015, 21:30

Przy takim przebiegu szukaj V70, benzyny wolnossącej 140 lub 170KM, 2.5T też jest dobrym wyborem szczególnie w wersji R. To dobre silniki i nadają się do gazu. Auto cóż wszystko już o nim napisałeś wyżej, chcesz szczegółów od posiadaczy to zapraszam na volvoforum.pl
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Sposoby na zmniejszenie kosztów ubezpieczenia samochodu
    Niestety koszty ubezpieczenia samochodu wciąż rosną. Zindywidualizowany sposób liczenia składki oraz zwiększające się sumy wypłaconych odszkodowań dają się we znaki właścicielom samochodów, nawet tym bezszkodowym. ...