V40 vs v70

25 Sie 2015, 13:28

Planuje już jakiś czas zakup auta w kombi. I zmieniam te marki, bo co nóż trafiam na jakieś trefne bo w tym nie tak coś gra, tam coś się rozsypuje. I jak tu żyć.
Ostatnio dotarła do mnie informacja o volvo - "świetny nie zawodny rewelacyjny.... Rodzinny" popatrzyłem poczytałem i w sumie dla mnie bomba ale co myślą użytkownicy.
Kategoria cenowa to myśle, że v40 lub v70. Jakie silniki, jakie wersje, oczywiście chodzi o wersje z okolic 2002-2005 roku. Jest coś ukrytego w tych autach? No i czy benzyna czy diesle? Robię rocznie około 15k km
Bebeto97
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 01 2007
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Mazda 323f
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

31 Sie 2015, 21:30

Przy takim przebiegu szukaj V70, benzyny wolnossącej 140 lub 170KM, 2.5T też jest dobrym wyborem szczególnie w wersji R. To dobre silniki i nadają się do gazu. Auto cóż wszystko już o nim napisałeś wyżej, chcesz szczegółów od posiadaczy to zapraszam na volvoforum.pl
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Sezon urlopowy w pełni - nie spiesz się na wakacje!
    Rozpoczął się sezon urlopowy, co oznacza, że Polacy będą pokonywać często setki kilometrów w swoich autach, aby dotrzeć na upragniony wypoczynek. Podczas długich podróży, zwłaszcza w okresie letnim łatwo o zmęczenie, ...