REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Roolf89 napisał(a):. Dlatego proszę głównie o opinie aut z poza USA. C
A dlaczego nie chcesz poszukać np. Chryslera Town&Country albo bliźniaczego Dodge tam masz fajny silnik V6 3.6 Pentastar który dobrze radzi sobie na gazie. Wiadomo, że wszystkie z USA będą po jakiejś przygodzie ale można coś znaleźć sensownego jak dłużej poszukasz. Europejskie auta które wymieniłeś będą miały problem z dorównaniem komfortu, a większym problemem będzie znalezienie dobrego mocnego silnika pod LPG.Roolf89 napisał(a):Szczerzę mówiąc upatrzyly mi się te amerykance i teraz ciężko coś odpowiedniego mi wyszukać.
Roolf89 napisał(a):Zastanawiam się nad renault espace 5 generacji (wiem ,że większe koszta zakupu i trzeba dołożyć kasiory), peugot 5008 i może citroen c4 picasso(jest trochę mniejszy) ale dobrze jeszcze nie obczajałem jak z silnikami pod gaz w tych autach.
Tu chyba Europejczyka też nie znajdzie no i z tego co pamiętam silnik już tak dobrze nie znosi LPG i droga jest ewentualna regulacja luzu zaworowego. Jednak idąc tym tropem można jeszcze tu dorzucić Hondę Odysseyfranccc napisał(a):Popatrz sobie jeszcze na toyotę sienna jako alternatywę dla chryslera itd
Roolf89 napisał(a):Nie chciałem jednak abyś mnie uświadamiał jak wyglądają auta z USA
Roolf89 napisał(a):Bardzo mi się podobają tylko ,że praktycznie wszystkie są sprowadzone z USA i są powypadkowe lub po powodzi, gradobiciu..do tego trzeba przerabiać oświetlenie na Europę itp.