Hmm... Do 30tyś będzie ciężko o Vici z małym nalotem... Ja brałbym Vectrę jakoś nigdy nie miałem przekonania do Volvo Aha i jaki typ cię interesuje Sedan?
Tu mam ciekawą oferte... Można ją luknąć tylko czemu ma taki przebieg? [link do oferty na Allegro wygasł]
Jeśli chodzi o typ to byle nie kombi. Może być sedan lub hatchback.
A co do tego modelu co mi pokazałeś to jak na moje oko jest to przeróbka z anglika.
nasty napisał(a):Jeśli chodzi o typ to byle nie kombi. Może być sedan lub hatchback. A co do tego modelu co mi pokazałeś to jak na moje oko jest to przeróbka z anglika.
Wszystko da sie sprawdzić ale nie sadzę żeby był on przekładany. Jak będziesz kupował sprawdź papiery tego wozu. Myślę że ten OPELEK to dobra propozycja szczególnie że większość nie oznakowanych radiowozów policyjnych ma takie opelki
Co do tej Vectry to wątpie, żeby to był anglik (ręczny po dobrej stronie, licznik w km), ale BARDZO podejrzaną sprawą jest ten przebieg, bo nikt w Niemczech nie kupuje auta klasy średniej w dieslu żeby 15 tys. rocznie. Więc raczej dałbym sobie spokój z tym autem.
Opel Mokka z bagażnikiem rowerowym FlexFix Opel Mokka to zupełnie nowy SUV który będzie dostępny ze zmodernizowanym bagażnikiem rowerowym FlexFix drugiej generacji, umożliwiającym przewożenie nawet trzech rowerów. Ulepszony system przewozu rowerów ...
Niebezpieczne mrozy, śnieg i oblodzone drogi Nowy Rok przywitał kierowców bardzo niskimi temperaturami i mrożącym wiatrem, a teraz sypnęło śniegiem. W takich warunkach jazda samochodem bywa bardzo niebezpieczna.
Osobiście przychylałbym się do Vectry, brat ma już jedną od kilku lat i dobrze się trzyma mimo ciągłego użytku. Niewiele kosztowała, całkiem dobrze się prowadzi. Ogólnie zakup opłacalny i nie tak bardzo awaryjny.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.