Volkswagen transporter

08 Paź 2010, 21:26

jakie auto z marki volkswagen najlepiej kupic by miec z niego dluzszy pozytek?
krakers1975
Nowicjusz

Miejscowość: Opoczno

11 Paź 2010, 05:08

Może warto by podać dokładniejsze informacje?
Do czego to auto ma służyć?
Jakie fundusze na niego masz?
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

11 Paź 2010, 20:20

Jak chcesz mieć dłuższy pożytek z auta kolego, to odpuść sobie volkswagena. Nie miałem styczności z tym autem, ale jako kierowca spotkałem wielu ludzi, którzy mają negatywne nastawienie do busów ze stajni volkswagena. Ale fakt faktem, napisz do czego potrzebujesz to auto i ile masz na to kasy :)
............-----Shake Your Blood-----..............
sphinx1969
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko- Biała

12 Paź 2010, 19:53

sphinx1969 napisał(a):Jak chcesz mieć dłuższy pożytek z auta kolego, to odpuść sobie volkswagena. Nie miałem styczności z tym autem, ale jako kierowca spotkałem wielu ludzi, którzy mają negatywne nastawienie do busów ze stajni volkswagena.

No ja mam już drugiego busa VW i na żadnego nie narzekam i nie narzekałem.
Ja z kolei spotykając wielu kierowców także busów słyszę niezadowolenie z jazdy Sprinterami szczególnie tymi po 2000r. Niemalże każdy znajomy napotkany kierowca Sprintera na coś narzeka.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997