mam zamiar kupic sobie nie drogie volvo v40 z gazem. jest ono sprowadzane z włoszech i ten sprzedajacy w komisie powiedział mi ze musze wymienic butle bo ona jest nie wazna jesli samochód jest sprowadzany. a gaz miał załozony w tamtym roku wiec butla jest jescze wazna 8lat wiec co mam zrobic. podobno mi nie podbija przegladu jak to jest prosze o szybko pomoc pozdrawiam
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Jak bezpiecznie korzystać z pobocza? Pobocze zajmuje trzecią pozycję wśród miejsc, gdzie najczęściej dochodzi do wypadków drogowych(1). Choć przepisy jasno określają, kto i w jakiej sytuacji może poruszać się po poboczu oraz kiedy można zatrzymać ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.