Volvo S60 2002 - Ocena Ogłoszenia

26 Sty 2018, 19:45

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,

Zgłaszam się do was z prośbą o ocenę ogłoszenia/auta na podstawie podanych informacji. Mianowicie chodzi mi o Volvo s60, 2002 rok, benzyna + lpg. I tez o te instalacje mi chodzi. Ktoś ma z nią doświadczenia? Czy nie wbiłbym się na minę przy zakupie? (homologacja, ważność, sprawność, serwisowanie) Czy ktoś może też coś więcej powiedzieć o tym modelu? Każda informacja na wagę złota, jutro jadę go oglądać, jednak na spokojnie, bez podpalania się. Z góry wszystkim bardzo dziękuje za każda wiadomość, wskazówkę czy informacje.

Pozdrawiam

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
znarf
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 02 2010
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Nie mam

26 Sty 2018, 21:16

znarf napisał(a):Czy nie wbiłbym się na minę przy zakupie? (homologacja, ważność, sprawność, serwisowanie)

Jeśli nie będzie do niej wszystkich dokumentów/homologacji to jest praktycznie do wyrzucenia.
+można mieć obawy o stan silnika skoro auto jeździ na lpg od 15 lat (a nie wiadomo jak było serwisowane)
S60 jako auto ok ale biorąc pod uwagę cenę tego egz nie spodziewałbym się szału
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Mercedes AMG C-Coupe DTM testowany przez Roberta Kubicę
    Robert Kubica ma za sobą pierwsze testy Mercedesa AMG C-Coupé DTM na torze Ricardo Tormo nieopodal Walencji. Polski kierowca musiał oswoić się z obcą mu charakterystyką prowadzenia samochodu wyścigowego DTM - najpopularniejszej ...