Volvo v40 1.9 tdi......warto??

09 Kwi 2009, 14:59

Szukałem na tym forum o tym modelu ale nic konkretnego nie znalazlem, jedni mowią ze ok i inni ze nie bardzo i zdania sa tak bardziej poidzielone......wiec moze ktos sie wypowie czy warto kupic to auto z przed 2000r ??
Bluecard88
Początkujący
Awatar użytkownika

10 Kwi 2009, 10:19

witam. jesli chodzi o mnie posiadam volvo V40 tylko z konca 2002 r i silnik 1,9 TD ale osobiscie bardzo chwale sobie go jak na razie. zakupilem go na poczatku tego roku wiec duzego stazu z autkiem nie mam. co moge powiedziec wiecej- niesamowity komfort jazdy we wnetrzu czujesz sie wysmienicie, bardzo ekonomiczny silnik bardzo male spalanie jak na tego typu auto 5 l max na trasie na miescie do 7l max. na trasie bardzo fajnie zbiera sie do wyprzedzania jest co depnac, prowadzi sie tez calkiem fajnie. jesli chodzi pewnie o kosztu utrzymania to nie mam wielkiego doswiadczenia ale z tego co widze na drogach bardzo duzo tego jezdzi wiec czesci pewnie tez tanieja z czasem i nie ma co sluchac innych ze sa drogie zalezy co siadzie to w innych autach tez musisz liczyc sie z wydatkiem, podejrzewam ze jak sie zdecydujesz na takie auto nie pozalujesz
pajex
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mówisz ogrzewanie postojowe, myślisz ...
    Webasto to jeden ze 100 wiodących dostawców przemysłu motoryzacyjnego, najbardziej znany kierowcom z produkcji systemów ogrzewania postojowego. Niemiecka firma z miejscowości Stockdorf ma tradycję, sięgającą ...