Wycenka

09 Kwi 2009, 22:23

witajcie,pisze tu w imieniu kumpla a mianowicie powiedzcie mi ile moze byc wart maluszek (Fiat 126p),rocznik 95,po blacharce i malowaniu ponad rok temu,zakonserwowany,deska rodzielcza i fotele jak w maluchach starego typu (cos takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] )autko niema waznego przegladu ani OC,jest zadbane i garazowane,przebieg 72tys.Za wszelkie odp wielkie dzieki
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Kwi 2009, 23:56

bez przegladu i OC??
nie wiem ale wydaje mi sie ze wecej jak 500 zl nikt nie da
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław

10 Kwi 2009, 09:15

no niestety jest bez przegladu i OC
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Kwi 2009, 16:35

Jak ktoś da 500zł to bedzie dobrze
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

10 Kwi 2009, 17:31

bez przegladu i OC to kupia go łepki do dobijania i katowania po polnych i leśnych drogach.chyba że sprzeda w calosci a ktos tylko sobie np.bude od swojego starego kaszlaka przełozy do tego.ale to malo prawdopodobne.pierwsza opcja wydaje sie byc bardziej realna.ja daje 300-400 zł max
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak dbać o klimatyzację w samochodzie?
    Zadbana klimatyzacja odwdzięczy nam się dobrym chłodzeniem wnętrza samochodu i nie będzie przyczyną chorób dróg oddechowych. Co należy zrobić, aby uniknąć niespodzianek w upalne dni wyjaśniamy poniżej. Przegląd ...