Volvo V70 lub podobne auto innej marki

14 Kwi 2016, 14:11

W manualu łatwo nie będzie znaleźć dobry egzemplarz, to auta wyższej klasy i większość to automaty, szczególnie te sprowadzane.
Tutaj za dużo opinii o Volvo nie znajdziesz ;) mało użytkowników miało doświadczenia z marką, kilka osób miało styczność, kilkanaście słyszało od znajomego o aucie a reszta się ich boi ;)
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

14 Kwi 2016, 21:10

Dzięki Rom33 za słowa otuchy, może przejdziemy na priv? Sugerując się Twoim podpisem, możesz mi pomóc trochę w temacie :)

Pozostałym kolegom również bardzo dziękuje za pomoc i sugestie, jeśli znajdą się jeszcze jakieś ciekawe pomysły/odpowiedzi to czekam na sygnał. mam nadzieję, że temat również przyda się kolejnym poszukiwaczom długiego, niebanalnego kombi,
pozdrawiam!
esensis
Nowicjusz

Auto: brak

23 Kwi 2016, 20:07

Panowie, powrócę tu jeszcze na chwilę gdyż pojawiła się nowa opcja.
Co powiecie o BMW e46 320d?
Konkretnie mam możliwość kupna tego z ogłoszenia, a dokładnie zamiany na to auto:
[link do oferty na Olx wygasł]

Podrzućcie generalne informacje, czy silnik dobry, jakieś wady i zalety i czy wiecie czy siedzenia się składają na płasko, a jeśli tak to jaka jest odległość od przedniego siedzenia do klapy bagażnika? Nie mogę znaleźć w internecie informacji z dokładnymi danymi. Jakby jakiś kolega miał takie auto to będę wdzięczny za informacje i fotkę.

A tak poza tym to plusy i minusy tego auta, na co zwrócić uwagę i czy cena nie jest za niska?
esensis
Nowicjusz

Auto: brak

24 Kwi 2016, 10:57

Szkoda kasy na BMW z dieslem i to 2,0d. Silnik nie pasuje charakterem do BMW, płacisz serwisowo jak za BMW, a spod maski wydobywa się klekot, a nie pomruk rzędowej szóstki.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010