siemka mam problem a w sumie nie bardzo grozny bo mam vw golfa IV 1.9TDI 130km 6 skrzynia i mam ja po wymianie bo w starej poszly wybieraki od pierwszego i drugiego biegu dlatego ja wymienilem. Ale problem jest inny poniewaz na starej skrzyni jak wrzucalem 6 bieg to przy 3tysiacach mialem 150km/h a teraz przy 3tysiacach mam 110km/h jest jakas roznica i spala mi wiecej przez to. po miescie to tak przezucam szybko biegi ze az sie dziwie. czy mam powod zeby sie martwic. czy wiecie co to jest?????? Zgory dziekuje za jaka kolwiek pomoc!!!!!!
A powiedz jeszcze, gdzie w Pile, albo jej okolicach masz takie drogi, że 150/h można wyciągnąć? Wiesz; ja mam u mnie darmowy odcinek autostrady, ale Piła...???
nie takie drogi to ja mam w abglii w manchester sa autostrady gdzie jechalem juz nim 260km/h to dopiero byl czad ale w pile tez mieszkalem<narka> pozdro
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Otwarcie warsztatu samochodowego - o czym należy pamiętać? Własny warsztat samochodowy to marzenie wielu osób - jego otwarcie stanowi niezwykle ekscytujący krok w biznesie, który wiąże się z możliwością odniesienia sukcesu i satysfakcji zawodowej. Jednakże, aby przystąpić ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.