Oddałem auto do mechanika bo padło turbo. niby wpadło w tym awaryjny cały czas . To poszło do regeneracji no i miała być hybryda i program wszystko poskladal mechanik i turbo nie działa i tak se stał samochód 3 miesiące. I ten co robił program stwierdził że przeladowywoje turbo to poszło do sprawdzenia skręcili sztangę wróciło mechanik założył pojechałem po auto jedzie jak sdi. Mechanik rozłożył ręce. I wziąłem się za to sam.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Opel ADAM mały elegancki samochód miejski Firma Opel wraz z całkowicie nowym pojazdem ADAM po raz pierwszy wprowadza na rynek mały elegancki samochód miejski, a tym samym toruje swojej marce drogę do rozwoju w modnym segmencie A. Opel ADAM łączy w sobie śmiałą ...
wiec jest źle wyregulowana, trzeba na sztance podregulować o pół obrotu i zobaczyć czy jest róźnica, a zawór n75 sprawny napewno? Podłączałeś pod kompa?
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.