Witam. VW Polo Classic mam juz 2 lata jednakze od roku mam pewien problem. Otoz zapala mi sie lampka rezerwy paliwa bardzo czesto. tankyuje co tydzien z czego pokonuje droge gora 15 km raz na tydzien. Czy to dlatego ze mam tam akumultor z Opla? Czy trzeba udac sie do serwisu na tzn. zegar i nastawic auto bo cos w nim jest nie tak? Prosze o porady bardzo naprawde dziekuje.
Spróbuj na początek zatankować pół zbiornika i poobserwuj, czy lampka już nie "mruga". Akumulatory nie są przypisane do marki auta. O jakim zegarze mówisz i nastawianiu go w serwisie?
Webasto dla samochodów elektrycznych Firma Webasto, znana z systemów ogrzewania i klimatyzacji stosowanych w większych samochodach i autobusach, a także szyberdachów i składanych dachów dla kabrioletów, rusza na podbój nowego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.