Witam. Niestety miałem kolizje swoją Asterka której nie będę naprawiał. Teraz przyszłą kolej na zakup kolejnego samochodu. Na samochód będę miał 7 tyś jeżeli będę musiał dołożę jeszcze ten tysiąc. Padło na Polo i Punto. Wybór był prosty, małe spalanie w mieście, tanie części i małe opłaty za OC ponieważ nie posiadam jeszcze zniżek a w tych samochodach występują małe silniki. Jeździłem fiatami i złego słowa nie mogę powiedzieć jeśli chodzi o VW to każdy chwali ale jezdzi czym innym. Co byście wybrali? Jestem też otwarty na inne propozycje. Mogą być większe samochody ale maks do 1.4 pojemności.
Honda Civic ciekawa propozycja. Kolega z pracy jeździ i nie narzeka. A jak z częściami do takiej Hondy? Jeśli chodzi o Yaris to jeździłem ale modelem wyżej i powiem ze przyjemne auto. A Opel Corsa C?
diabel0903 napisał(a):Honda Civic ciekawa propozycja. Kolega z pracy jeździ i nie narzeka. A jak z częściami do takiej Hondy?
W dobie internetu są łatwo dostępne a i w sklepie motoryzacyjnym łatwo kupisz i nie są drogie. Corsa C okey ale 1,4 16V bo inne po prostu średnio nadają się do niej.
Wartość rezydualna, czyli co zrobić, żeby jak najmniej stracić Samochody tracą na wartości najbardziej w ciągu pierwszych trzech lat eksploatacji. Po tym okresie cena auta spada nawet do 40 proc. jego wartości początkowej. Jeśli jest to intensywnie eksploatowany samochód firmowy, który ...
BladeScan, czyli kolejny świetny/świetlny system Lexusa. Jak działa? Dobra widoczność na drodze to podstawa bezpieczeństwa. Wiedzą o tym nawet przedszkolaki. A tym bardziej producenci samochodów, którzy prześcigają się w tworzeniu coraz lepszych systemów oświetlenia samochodowego. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.