mam do wyboru sharana i espace jako autko rodzinne ja jestem za espace naprawde świetnie wygląda jest przestronne i nie takie openkane jak vw...
a wy co poradzicie???czekam na konkretne podpowiedzi...DZIĘX.
pytanie do mnie czy do kolegi wyżej ? Jeśli do mnie to Scenic sie nigdy nie sypie zadko kiedy sie psuje wygodne rodzinne auto na róznego typu podróze nie czuc nawet wysokiej prędkosci
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Jak producenci kamuflują swoje prototypowe modele? Na kultowym Goodwood Festival of Speed po raz pierwszy w warunkach drogowych Toyota pokazała nową Suprę. Ale sportowego coupé nie mogliśmy podziwiać w całej okazałości, bowiem jego nadwozie zostało pokryte skutecznym ...
Dokladnie. Sharan to dobry i niezawodny samochod a alhambra to sharan ze znaczkiem vw. espace nie polecam, jak zle trafisz to potrafi tyle spalic ze ci sie w glowie nie miesci. a ceny czesci tez drogie sa.
Pozdro.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.