VW Touran 1.6 FSI popychacz pompy paliwa

30 Gru 2024, 16:50

Witam,
Potrzebuje pomocy w znalezieniu części a raczej jakiegoś zamiennika lub podpowiedzi czy gdzieś można by dostać taki element na zamówienie, popychacz który jest mi potrzebny (nr części to 03C109309C) został wycofany i nikt do kogo dzwoniłem nie jest w stanie go dostać, problem jest taki że zamiennika nie ma a wszytskie dostępne modele zaczynają się od 21mm z tego co wiem ten w 1.6 musi mieć 20mm średnicy. Czy ktoś miał podobny problem? Może serio ktoś jest w stanie odtworzyć dla mnie taką część na zamówienie? Zapraszam do dyskusji.
Wertyx979
Obserwowany

Zdjęcia: 0

30 Gru 2024, 17:21

W serwisie pytałeś? Warto tam zadzwonić i zapytać. Zerknij jeszcze na to https://allegro.pl/oferta/rolka-pompy-p ... 4035224939
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

30 Gru 2024, 17:30

Ten z linku jest właśnie o średnicy 21mm nie próbowałem go montować ale z tego co czytałem na anglojęzycznych forach to nie wejdzie przy 1.6, jeśli się mylę i ten 1 mm nie robi żadnej różnicy to proszę o taką informację.

Co do serwisu to na obecną chwilę szukają czy została jakaś część poza Polską ponieważ w kraju podobno wszytskie zostały już sprzedane, szukam jeszcze w małych hurtowniach czy nie leży gdzieś może poza systemem.

Jedyny pomysł jaki mi zostaje to zapytać się tokarza czy kogoś takiego czy jest w stanie odtworzyć tę część.
Wertyx979
Obserwowany

Zdjęcia: 0