Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Szymoniasty napisał(a):1. Skrzynia biegów
a. W jakim stopniu powinno być wyczuwalne "wbicie" R lub D? (wydaje się delikatnie szarpnąć na trzymanym hamulcu)
b. Po depnięciu "do podłogi" na 2 sekundy wbija na luz a dopiero później jest kopnięcie (na Lpg bardziej wyczuwalne)
Szymoniasty napisał(a):2. Wspomaganie
a. Pompa wyje dość głośno i ponoć raz na jakiś czas trzeba dolać oleju/płynu do zbiorniczka. Wymiana czy regeneracja? Gdzie kupić/zregenerować? Pi razy drzwi kwota takiej zabawy.
Szymoniasty napisał(a):3. Obrotomierz raz działa raz nie. Przyczyna?
Szymoniasty napisał(a):4. Ogromny stożek pod maską. Głupota czy coś daje?
Szymoniasty napisał(a):Proszę o wyrozumiałość bo nie miałem nigdy "amerykanina" a chciałbym bardzo.
Szymoniasty napisał(a):dokładnie 3.6 tyś zł.Dlatego zastanawiam się czy warto ewentualnie inwestować czy odpuścić
Szymoniasty napisał(a):Mam możliwość zakupu Cirrusa 2.5 v6 z Lpg
Szymoniasty napisał(a):Moje pytania nie wynikaja z mojej nie wiedzy technicznej tylko z braku doswiadczenia z takim samochodem.
Szymoniasty napisał(a):Chodzi głównie o to czy jak zainwestuje parę zł w tą krypę to jakiś czas pojeździ czy na zasadzie laguny 2 itp. Lepiej nie ryzykować
Baza z danymi technicznymi samochodów marki CHRYSLER. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne CHRYSLER