Większe od Audi A4 b5 do 4 tysiaków

09 Mar 2020, 23:43

jestem na forum kilkanaście minut i zauważyłem że na przegląd techniczny dużo ludzi mówi pt.

więc myślę że jak pojeżdżę z Panem który pracuje w przeglądzie technicznym to mi oceni samochód najlepiej

dlatego pytałem czy on sobie da radę sprawdzić auto na miejscu bez wożenia na kanały.
lowcarb
Nowicjusz

10 Mar 2020, 00:03

ja chce porostu auto za które będę mało płacił OC za audi a4 b5 płaciłem 800zl rocznie. więcej nei chce płacić

najważniejsze dla nnei jest spalanie małe w dizlu będę dużo jeździł na wycieczki w okolicy do 100km a czasem po 300km

kasy mam więcej ale poco mam wydawać więcej jak takie audi a4 b5 to bbyl miodzio na moje potrzeby?na teraz już za mały więc pasata combi zobaczę tego z polecanego ogłoszenia jutro.

jakieś inne propozycje?
lowcarb
Nowicjusz

10 Mar 2020, 22:20

lowcarb napisał(a):jestem na forum kilkanaście minut i zauważyłem że na przegląd techniczny dużo ludzi mówi pt.
racja, po prostu zdziwiłem się, że chcesz mieć pana z przeglądem technicznym :ok:
lowcarb napisał(a):więc myślę że jak pojeżdżę z Panem który pracuje w przeglądzie technicznym to mi oceni samochód najlepiej
nie wiem tylko, czy się zgodzi. Masz może jakiegoś znajomego mechanika, albo osobę, która po prostu zna się na samochodach?
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

10 Mar 2020, 22:46

zgodzi się bo to znajomy mojego wuujka i się umówiłem na sobotę że zabiorę go obejrzeć trzy samochody ale opcja jest taka że wszystkie ogłoszenia o audi a4 jzu nie aktualne i nie m wiem do jakich ogłoszeń mam jechać teraz... jestem z Lubań 59-800 dolnośląskie help. chciałbym głównie audi a4 b5 19 110km kombi
lowcarb
Nowicjusz

11 Mar 2020, 05:34

Może taka?
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

11 Mar 2020, 10:35

to właśnie dzwoniłem 2 dni temu i już sprzedana pajac się śmiał i dalej nie ściągnął. i tak co druga sprzedana a na ogłoszeniu wisi
lowcarb
Nowicjusz

11 Mar 2020, 19:22

Dziwne bo zazwyczaj większość takich tanich aut znika niemal zaraz po sprzedaży i sam to trochę przerobiłem..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

11 Mar 2020, 19:51

Barol napisał(a):Dziwne bo zazwyczaj większość takich tanich aut znika niemal zaraz po sprzedaży i sam to trochę przerobiłem..

Powiem Ci, że to akurat możliwe bo sam nie tak dawno w zeszłym tygodniu znalazłem e36 na ogłoszeniu, dzwonie a gość mówi że już nie aktualne i przepraszał że nie zdjął ogłoszenia.
mateo199214
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 48
Prawo jazdy: 31 07 2012
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Audi 80 2.0ABK B+G Climatronic
Silnik: 2.0 ABK
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1993