Wrażenia z użtkowania konkretnych zimówek

04 Sty 2015, 15:35

OponyImpolex napisał(a):Szczerzę mówiąc to akurat Continental nie zachwyca jak o marka,więc zdecydowanie bardziej wolałbym dołożyć do opon Nokian i mieć spokój przez kilka sezonów,nie sądzicie,ze jest to lepsze rozwiązanie?

Też byłem zainteresowany Nokianami(w swoim czasie),ale było sporo negatywnych(problemy z wyważeniem) opinii na temat tych opon wyprodukowanych w Rosji,a sklepy przeważnie ukrywały informację o miejscu produkcji.Jak to jest w tej chwili,dalej te opony są sprowadzane z Rosji,czy sklepy sprzedają tylko stare zapasy :?:
Choć żona ma w pandzie wrd3 z Rosji i sprawują się dobrze :ok:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

08 Sty 2015, 23:55

Maciek1992 napisał(a):Ja zapierdalam cały rok na letnich i jest git.

Powodzenia.
DamianCAR
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 6
Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: E36, Opel Vectra C
Silnik: m50b25, 2.0T + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tatra – nietypowa czeska ciężarówka
    Tatra – czeski producent samochodów ciężarowych słynie z niekonwencjonalnych rozwiązań technicznych, a jego pojazdy są synonimem mobilności w najtrudniejszych warunkach terenowych. Korzystając z zaproszenia, ...
    Nowy silnik LPG w nowym Renault Clio i nowym Capturze
    Nowa jednostka ma zdecydowanie lepsze osiągi, a jednocześnie znacznie niższe zużycie paliwa i emisję CO2. Jest zasilana benzyną oraz gazem LPG i wykorzystuje sprawdzone rozwiązania fabryczne, jest łatwa w obsłudze, przystępna ...