Wspomaganie w Grande Punto- dziwne buczenie

17 Mar 2010, 11:43

Witam.
Chciałem się poradzić odnośnie wspomagania kierownicy w moim grande punto, a mianowice: podczas postoju auta z uruchomionym silnikiem, przy delikatnym ruchu kierownicą w prawo i lewo słychać czasami (nie zawsze) pod kolumną kierownicy delikatne buczenie. W grande wspomaganie z tego co wiem jest elektryczne (bo nie nigdzie ma płynu do uzupełaniania), więc przypuszczam że to buczy silnik elektryczny, który chyba jest umieszczony właśnie pod kolumną kierownicy. Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem? Jeśli tak, to jak temu zaradzić? Z góry dzięki za odp:)
Pozdrawiam
marteen
Nowicjusz

• 17 Mar 2010, 16:13

Ja tak samo miałem w GP którym jeżdziłem jako L.
    Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
    Barol
    Moderator - Jakie auto kupić?
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
    Miejscowość: Górny Śląsk
    Auto: VW Golf VI
    Silnik: 1.4 TSI 122KM
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Hatchback
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2012
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hyundai skutecznie broni swojej pozycji w Europie
      Najnowsze dane Europejskiego Stowarzyszenia Producentów Pojazdów ACEA, dotyczące wolumenu rejestracji nowych samochodów pokazują, że udział w rynku europejskim firmy Hyundai w pierwszym kwartale 2013 ...
      Czy wciąż opłaca się sprowadzać auta z zagranicy?
      Wraz ze spadkiem dostępności i wzrostem cen samochodów, zarówno nowych, jak i używanych, wielu kierowców szuka możliwości sprowadzenia wymarzonego auta z zagranicy. Na drodze do udanego zakupu mogą stanąć ...