15 Lis 2009, 14:05
Siema jestem tu nowy podkręślam na poczatku ale niczego co by dotyczyło mojego pytania w całosci nie odnalazłem we wczesniejszych postach wiec zadam je tutaj....Mam takie pytanie bo waham sie and kupnem auta nie drogiego ale w miare przyjemnego i sprawnego wiaodmo zeby nie bylo za duzo w nie wydatków...mam na oku albo honde 90km jajko, lub mazde 323F chatchback 88knno rocznik od 199do1994r., i ejszcze pegouta 306 chatchback, czy moze jakoś corse czy coś??jak uwazacie co by bylo dobre zalezy mi zeby auto przecięte paliło do 8 litrów w mieście no i żeby miało w miare jakiś swój urok...fiesty czy jakies clico cieniasy mnie nie interesują...wiemz e to auta świetne na maisto bo malutko palą i wszędzie sie wcisnął ale sam teraz jeżdze seicento i amm juz go osobiscie po dziurki w nosie, czy ktos by mogł coś doradzić??a i ejszcze rvery są nie głupie ale podobno starsznie kiepsko z częsciami? i się jebią dosyć czesto?
[ Dodano: Nie Lis 15, 2009 14:08 ]
zapomniał bym mzoe jakiś colcik albo ejszcze suzuki belano??podkreślam ze sedany raczej mnie nie inetresujaponieważ nie potrzebne mi narazie długie auto:)
[ Dodano: Nie Lis 15, 2009 17:42 ]
moge ejszcze dodać że auto bedzie głownie na jazde po mieście tylko czasem na jakoś wieś ale to odcinki mieszczące sie max 100km jazdy , i interesują mnie auta do max 6000zł mozna troche naciągnąć cene ale bezprzesady:)