REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PhantomASA1 napisał(a):Tak to prawda,moja renóweczka miała do pewnego czasu udokumentowany serwisowo przebieg tak niski,że oczy mi się otwarły jak sowie w nocy,Niemka kupiła samochód w 95 roku a sprzedała go facetowi w roku 2004,samochód ogólnie miał przebieg 147 kkm ale drugi właściciel puknął w 2 lata 80 kkm tak malutkim samochodzikiem,czyli ile ona robiła rocznie? 7.5 tysiaka ,mało?To napewno był drugi samochód jaki miała,więc nim jeżdzila tylko do supermarketu raz na jakiś czas.Przebieg nie był cofnięty na 100% bo silniczek chodzi jak zegarek a ma zrobione juz ponad 180 kkm,ja się pytam ile muszą mieć napukane te niemieckie bryki większejeśli żreją olej a ta malutka Renóweczka z takim silniczkiem nie weżmie mi jeszcze oleju nawet grama od wymiany do wymiany,jezdzona tylko koło domu ,blisko,na trasach napewno coś by ubyło. No ile?700 kkm milion?
Wiszą na scianach u właścicieli jak obrazy!
Więc nie wiem skąd się biorą auta z przebiegiem po 1,5tys km rocznie
Po co mu diesel jak nie ma zamiaru krecic 50 tys rocznie ???Kiedy mu sie zwroci ???Myslicie ze tam mieszkaja sami idioci ?
inic napisał(a):Diesel dla dynamiki i osiągów? Kup sobie turbo benzyne,to zobaczysz co to są osiągi !Klekoczące śmierdziuchy tylko dzięki turbince mają rację bytu.Jeszcze mi powiesz wyświechtaną bzdurę że diesel jest elastyczny pewnie.Haha...
Wszyscy kupują turbo diesle....noooo,w bidnej Polsce.Powiedz jankesowi zeby jezdził czymś takim to się puknie w głowę.Prawda jest taka ze jesteśmy dziady i dlatego diesel w RP jest popularny.A nam przychodzi tylko wdychać te rakotwórcze sadze z lejących wtryskiwaczy.Na zdrowie !
inic napisał(a):Diesel dla dynamiki i osiągów? Kup sobie turbo benzyne,to zobaczysz co to są osiągi !Klekoczące śmierdziuchy tylko dzięki turbince mają rację bytu.Jeszcze mi powiesz wyświechtaną bzdurę że diesel jest elastyczny pewnie.Haha...
Wszyscy kupują turbo diesle....noooo,w bidnej Polsce.Powiedz jankesowi zeby jezdził czymś takim to się puknie w głowę.Prawda jest taka ze jesteśmy dziady i dlatego diesel w RP jest popularny.A nam przychodzi tylko wdychać te rakotwórcze sadze z lejących wtryskiwaczy.Na zdrowie !
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]