Nikt Ci tu nie chcę doradzić, to może ja coś napiszę.
W zasadzie wszystkie z wymienionych aut są dobre. W Vectrze C może trochę irytować dziwaczne sterowanie elektrycznymi szybami oraz kierunkami i wycieraczkami. Nie raz elektryka lubi splatać figle, jak np nagle wszystkie
kontrolki zaczynają ię świecić, ale to głównie w przedliftowych Vectrach. panel klimatyzacji też lubi się popsuć. W Passacie, jeśli chodzi o elektrykę, to najczęściej, jeśli coś nie działa, to gdzieś coś nie styka, np z elektrycznymi szybami tak często jest, ze kable są przetarte w drzwiach. Po za tym Passat jak Passat, każdy go zna
![Szczęśliwy :D]()
Zawieszenie może nie przepada za bardzo za polskimi drogami, ale tragedii aż takiej nie ma, jak na dobrych częściach zrobione, to na pewno trochę wytrzyma
![Uśmiechnięty :)]()
Ogólnie samochód na tyle znany przez mechaników, ze naprawa większości elementów jest śmiesznie tania, a też nie jest tak, ze co tydzień będziesz stał u mechanika, bo coś niedomaga
Mazda 6- fajne auto, ale ma słabo blachę, o czym pewnie wiesz. Trzeba to auto dokładnie sprawdzić przed zakupem pod kątem korozji właśnie, bo nawet jeśli na pierwszy rzut oka, nie widać jej, to nie oznacza wcale, że jej nie ma
Po za tym, nie raz zdarzają się jakieś małe problemy z elektryką, ale generalnie to też pierdoły. Mi np w Mazdach nigdy elektryczne sterowanie lusterek poprawnie nie działało, ot taka mała pierdółka.
Audi A4 B6 fajne auto, moim zdaniem lepiej wykonane od Passata, ale ciaśniejsze, ponieważ B6 miała inną płytę podłogową w stosunku do Passata B5. Generalnie niektórzy narzekają, na ścierające się przyciski w tych autach, ale jeśli wszystko jest mocno wytarte, możesz się spodziewać dużego przebiegu. Większość z tych przycisków da się też łatwo wymienić na nowe i jakaś mega droga inwestycja to nie jest. Bodajże w autach z roku modelowego 2004 poprawili te przyciski.
Być może to będzie już dla Ciebie zbyt duże auto, ale proponuje Audi A6 C5. Wbrew pozorom niektóre części do niego będą nawet tańsze niż do B6, ponieważ model ten dzieli dużo elementów z Audi A4 B5. Sam samochód jest wytrzymały, przestronny i tak jak mówiłem niedrogi w serwisie, bynajmniej jeśli mówimy o silnikach 4 cylindrowych
BMW E39 też jest świetnym autem, ale jednak jego utrzymanie jest droższe od wyżej wymienionych aut
Aczkolwiek, jeśli byś był zainteresowany, to również moge coś więcej o nim napisać
![OK :ok:]()