Wymiana koloru oświetlenia infiniti fx35 2007

22 Lis 2019, 15:53

Witam, jestem z Warszawy.. Niedawno kupiłem mojego Infiniti FX35 2007 rok czarny. Bardzo dobrze się sprawuje. I nie mam zastrzeżeń. Jedyne co razi w oko to przestarzałe multimedia i niepasujący w moim odczuciu pomarańczowy kolor. O ile z radiem sobie poradziłem i zamówiłem na aliexpress ekran płaski typu tesla z super przeceny z 3500 na 1400 , o tyle nie mam pojęcia jak się zabrać za zmianę kolorków. Czy istnieje jakieś miejsce, gdzie można to zrobić? A mianowicie wymienić żarówki licznika km, zegarka i przycisków otwierania okien itd na inny kolor? Może ktoś z Was już to robił, albo zna osobę, którą można polecić. Z chęcią komuś zapłacę za taką usługę. Jeszcze nie mogę zdecydować się, który dokładnie kolor, ale wiem, że na 100% nie chce tego pomarańczowo-żółtego. Z góry dziękuję za konstruktywne rady. Będę wdzięczny za każdą sugestię. Pozdrawiam. Michał.
InfinitiFX35
Obserwowany

24 Lis 2019, 12:09

InfinitiFX35 napisał(a):Z chęcią komuś zapłacę za taką usługę. Jeszcze nie mogę zdecydować się, który dokładnie kolor
Coś takiego na pewno ogarnie pierwszy lepszy elektromechanik. w tym przypadku pewnie najwięcej roboty będzie z samym rozbieraniem i dostaniem się do oświetlenia.

Masz takie podświetlenie?
Wymiana koloru oświetlenia infiniti fx35 2007 Bo na tym zdjęciu wygląda na ledowe.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co może zamarznąć w naszym samochodzie?
    Co w samochodzie jest szczególnie wrażliwe na niską temperaturę? Jak sobie poradzić z typowo zimowymi problemami? Poniżej prezentuję kilka odpowiedzi które mogą okazać się przydatne wielu kierowcom. Głównym ...
    BMW i3 Concept Coupe - nieograniczony dostęp do sieci
    Dzięki funkcjom systemu BMW i ConnectedDrive model BMW i3 Concept Coupe ma nieograniczony dostęp do sieci. Przy w pełni naładowanych akumulatorach układ napędowy BMW eDrive, w który wyposażono BMW i3 Concept Coupe, ...