Wynajem samochodu

19 Mar 2018, 14:55

Słyszałem również, że nie ma żadnego problemu jeżeli chodzi o wynajem długoterminowy w tego typu firmach. Zastanawiałem się nad wynajęciem samochodu na rok, ale uznałem że lepiej dużo jest kupić jakieś tanie auto a później najwyżej go sprzedać. Ale opcja zawsze taka jak widać jest
motorcycler
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 06 1988
Auto: fiat

20 Mar 2018, 14:50

Ja bym jednak doradzał przyjrzenie się ofercie wypożyczalni samochodów CAR-RENTAL
daimos
Nowicjusz

Miejscowość: Radom
Prawo jazdy: 08 10 1990
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Hyundai i20

31 Maj 2018, 22:11

Ze swojej strony mogę polecić Panka. Super firma z profesjonalną obsługą. Zawsze wszystko zgodnie z umową i najlepsze samochody.
janek348
Nowicjusz

Auto: Skoda

31 Maj 2019, 11:00

a z jakiego miasta?jak Dolny Sląsk to polecam Legnicę wypożyczalnia QC
wynajem
Nowicjusz

Zdjęcia: 3

31 Mar 2020, 10:54

Trzeba wybierać miejsca, które potrafią dostosować do nas swoją ofertę i zdecydowanie takim miejscem jest wypożyczalnia samochodów w Szczecinie - Fado. Znajdziesz u nich wszystko to, co jest Ci potrzebne podczas wynajmu samochodu. Przede wszystkim może korzystać z krótkoterminowe lub długoterminowego wynajmu.
marcel0422
Nowicjusz

01 Kwi 2020, 16:30

Polecam wynajem aut luksusowych w Trójmieście. ;) Niezapomniane przeżycie.
emil7
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

ALPINE A450
    Będąca bezpośrednim następcą modeli Alpine z okresu "niebieskiego", Alpine A450 nie musi już walczyć o zwycięstwo w klasyfikacji ogólnej wyścigu 24H Le Mans. Jej nazwa jest nawiązaniem do dorobku modeli A441, A442 ...
    Porsche 550 Spyder
    Tworząc Porsche 550 Spyder, projektanci niemieckiej marki nie zaprzątali sobie głowy wyglądem. Zadaniem tego niewielkiego auta było po prostu wygrywanie wyścigów. Pomóc w tym miał 1,5-litrowy bokser umieszczony ...

22 Lip 2020, 10:55

Polecam firmę AutoExpert. Posiadają sprawnie technicznie auta osobowe i dostawcze na wynajem. Oferują korzystne warunki.
MateuszD123
Obserwowany

27 Lut 2021, 22:23

jeżeli chodzi o Dolnyśląsk to mogę polecić wynajem aut luksusowych wrocław, mają super ofertę, a w Porsche Panamera jestem wprost zakochana ;) można wypożyczyć i poczuć się naprawdę ekskluzywnie za kółkiem
ulawiosna
Obserwowany

06 Mar 2021, 07:57

Niedawno znalazłam ofertę beep rent. Czytałam, że stosują carsharing, co polega na wynajmowaniu samochodów od osób prywatnych, które na tym zarabiają, ale można mieć samochód w niższej cenie. Ceny zaczynają się od 49 zł. Na stronie można wybrać dany pojazd, a wszystkie formalności załatwia się przez internet.
agus123
Nowicjusz

Auto: audi a4

24 Lut 2022, 18:23

Osobiście zdarzyło się mi wypożyczyć samochód prywatnie, jak również do firmy. W drugim przypadku wynajem długoterminowy jest ciekawą alternatywą do leasingu :idea: . Cenię sobie też przejrzyste zasady wynajmu oraz usługi dodatkowe jak na przykład podstawienie samochodu pod lotnisko. Tu polecić mogę Autocash. W ofercie mają naprawdę sporo dobrych pojazdów.
carlosan
Nowicjusz

Auto: ford mondeo

28 Lut 2023, 20:26

Polecam sprawdzić ofertę od Moto-Partner. Bogata flota nowych samochodów i przede wszystkim tanio na tle konkurencji :)
Ostatnio edytowany przez ArteK, 28 Lut 2023, 20:40, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin pkt 4.4.e
Bandur
Obserwowany

11 Wrz 2023, 08:43

Ja szczerze polecam firmę z gdańska: [ reklama ]podstawiają samochody na terenie całej Polski.
wynajmowałam długoterminowo i miałam spoko rabaty.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 11 Wrz 2023, 11:28, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
darialew
Obserwowany

28 Paź 2023, 11:33

Przeglądam ostatnio taką ofertę wynajmu długoterminowego.
Myślicie, że warto skorzystać z takiego wynajmu? Najbardziej interesuje mnie chyba Hyundai :D
Ostatnio edytowany przez ArteK, 30 Paź 2023, 13:14, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin pkt 4.4.e
marecki29
Obserwowany