Zakup Alfa Romeo 147 opinia

27 Lip 2009, 21:44

chciałem zakończyć temat i poinformować ze na razie wstrzymałem sie od kupna samochodu jak na razie mam mondeo 95r. i dojeżdżam nią do pracy no chyba że będzie jakaś okazja to chapne ale wole jeszcze dozbierać i wtedy coś z waszą pomocą wybiorę samochód pozdrawiam.
maciek vw
Nowicjusz

Miejscowość: z daleka

28 Lip 2009, 19:41

gki masz rację,już kiedyś pisałem to samiutko(prawie) w swoim poście,że wszyscy tylko gaworzą albo seplenią o tym jakie to przednie zawieszenie w Alfach jest do kitu ale oni nie wiedzą ,że w Paskach jest tak samo do kitu,tylko że w VW-agenach nawet jesli jest coś do kitu to to i tak jest zaletą tych samochodów.Ja gdybym miał Alfę Romeo? Czy jakikolwiek inny samochód z nietrwałym zawieszeniem ,to przy wymianie skorzystałbym z części (zawieszenia) jednej z renomowanych firm,ALFA i VW-agen skorzystał z częsci tanich poddostawców i mieli tego efekt.VW-agen już tego nie robi,trwałość przedniego zawieszenia jest już zupełnie inna.Ile w moim samochodzie(MB 190) wytrzymuje oś przestrzenna (wielowahaczowa ) tylna?Korzystam tylko z częsci f-my FAG, ok.150 kkm.Nasze drogi są po prostu zabójcze :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wszystkie SUV-y Lexusa: nie tylko hybrydy
    Lexus to jedyna marka w segmencie premium oferująca aż pięć modeli SUV-ów, dostosowanych do potrzeb każdego użytkownika - w tym aż cztery z oszczędnym napędem hybrydowym. Najnowszym i najmniejszym w tej gamie jest ...