Witam! Poszukuję auta sedan limuzyna z instalacją LPG.Obecnie mam na oku Opla Vectrę C o raz Seat Toledo ale ogólnie zauroczyłem się Vectrą.Powiedźcie coś o powyższych oraz doradźcie mi jakieś fajne autko do tej sumy.Szukam czegoś powyżej 2002 najlepiej . Miało by to być moje pierwsze auto. Pozdrawiam
Powiem wam że mam w zafirze 1.6 + gaz. I nawet ładnie to chodzi mając na myśli wagę sporą wagę zafiry. A vectra 1300 waży jest lżejsza wiec może ten silniczek by wyrabiał :>? Myślałem nad 1.8+ gaz. NP. w mojej zafirze nie odczuwam że jadę na benzynie czy gazie dobra instalacja jest.
A ja miałbym pewną propozycję,mianowicie Seat Toledo lub Ford Mondeo,obydwa modele spełniają Twoje wymagania,można dostać je do kwoty 15 tyś zł z instalacją lpg oraz bardzo dobrym wyposażeniem.
FLV – koncept Toyoty i Lexusa, którego nie znałeś W połowie lat 90. Toyota i Lexus pokazały światu koncepcyjny pojazd FLV. Auto o nieszablonowym nadwoziu pokazywało ciekawe podejście Japończyków do projektowania luksusowych samochodów. Wybraliśmy się w krótką ...
Toyota Celica VI generacji - poradnik kupującego Jesteś entuzjastą motoryzacji i chcesz mieć kultowe auto? Toyota Celica VI to samochód, który łączy atrakcyjny wygląd, radość z jazdy i technologie sprawdzone w motorsporcie. Na co należy zwrócić uwagę, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.