Witam! Poszukuję auta sedan limuzyna z instalacją LPG.Obecnie mam na oku Opla Vectrę C o raz Seat Toledo ale ogólnie zauroczyłem się Vectrą.Powiedźcie coś o powyższych oraz doradźcie mi jakieś fajne autko do tej sumy.Szukam czegoś powyżej 2002 najlepiej . Miało by to być moje pierwsze auto. Pozdrawiam
Powiem wam że mam w zafirze 1.6 + gaz. I nawet ładnie to chodzi mając na myśli wagę sporą wagę zafiry. A vectra 1300 waży jest lżejsza wiec może ten silniczek by wyrabiał :>? Myślałem nad 1.8+ gaz. NP. w mojej zafirze nie odczuwam że jadę na benzynie czy gazie dobra instalacja jest.
A ja miałbym pewną propozycję,mianowicie Seat Toledo lub Ford Mondeo,obydwa modele spełniają Twoje wymagania,można dostać je do kwoty 15 tyś zł z instalacją lpg oraz bardzo dobrym wyposażeniem.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Jak dobrze się ubrać prowadząc samochód? - dobrze ubrany kierowca Strój kierowcy ma duże znaczenie dla bezpieczeństwa jazdy. Nieodpowiednie buty, zsuwająca się na oczy czapka czy maseczka, kurtka krępująca ruchy - to wszystko może utrudniać prowadzenie pojazdu. Nieodpowiedni strój ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.