Witam chce sie dowiedzieć jak sie sprawują te auta w codziennym użytkowaniu? Czy są awaryjne? Jak pracują diesle?ile spali ropy? I czy są awaryjne. W jakich latach montowali silnki bmw a w jakich hondy? proszę o rzetelną poradę!
Mam Frelka z 2001r silnik 2.0 TDI 97 km, nawet fajnie się jeździ, naprawy tanie(bo samemu naprawiam a do serwisu to tylko wtedy kiedy trzeba sie do kompa podłączyć albo zrobić coś czego ja nie mogę) tylko jak kupujesz to wiesz z małym przebiegiem(i sprawdź go na stacji diagnostycznej)
powiedzcie mi panowie ile freelander spali oleju napędowego? jak sprawują sie silniki bmw bo mam mieszane uczucia co do tej marki!! w wogóle freelandery sie psują i czy sie nadają do codziennego użytku?
mam freelan.... 2003r przebieg oryg. około80000mil sprawdzałem go z lawetą razem było około 2200kg spalił na trasie 600 km 8.6 l/100km na razie jest b. dobry i nie mam problemów dziwię się ze ma tak złą opinie Podobno sypie sie w granicach 300tys NIE KUPISZ tanio dobrego feerdka w Polsce kupuję zawsze sam w Anglii bez pomocy i sprawdzam oryginalny przebieg silniki bmw są bez zarzutów ,napędy dużo lepsze od 2001r wzwyż uważam że naj ekonomiczniejsza szybkość na dobrej drodze to 110-120
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Opady śniegu, a czasem słońce - jak sobie radzić w takich warunkach? Dostosowanie stylu jazdy do warunków pogodowych to jedna z podstawowych zasad, którymi powinni kierować się kierowcy. Sprawdzanie prognozy przed planowaną podróżą pozwoli nam lepiej przygotować się do ...
Benzyna ma lecieć w dół w styczniu-lutym nawet do 30gr( tajne żródła TVN-U).L\Ale diesle sie bardziej opłacają.Mniejsze obroty, wyższy moment obrotowy i jak nie patrzeć zawsze tańszy(jadąc duźio kilosów) niż benzyniak!!
tak wszyscy piszą o problemach z freelanderem!! właściciele powiedzcie czy są one takie awaryjne?? bo wiem ze niektóre części nie są tanie.. prosze o odpowiedz
Wszystko zależy w jakim jest stanie i jak ktoś o niego dbał od nowości.Jak ktoś go docierał po polach to nie licz że się nie będzie psuł, ale jak jeździła nim jakaś kobieta po mieście i krawężnik to była największa góra jaką pokonał ten samochód to będzie jeździł i jeździł.Ja w swojego wtopiłem jakieś 10 tyś. i jeździ.Od czasu zakupu przejechałem ok.75-80 tyś i to co w nim naprawiałem to turbo i pompa.No ale jak na autko z przebiegiem 230tyś to jest bardzo mało awaryjne.Silnik2.0TDI 97km.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.