REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cherokee w porównaniu do tych to ekonomiczne automike napisał(a):Jeśli chodzi o ciąganie przyczep, to w zasadzie trudno nie polecić takich wynalazków jak Ford serii F czy Dodge RAM, które po USA ciągają duże ciężary
bukas napisał(a):Myslalem wlasnie ze to bedzie najlepszy pomysł aby samochod miał udźwigu 3.5t, przeliczając jeżeli chciałbym przytargac tourega to juz jest 2400, a jakaś inna osobówkę to ok 1600 wiec z 2500 musiałby mieć
tak piałeś do tego SRT, a tu się wziął i popsuł?szybki napisał(a):ostatnio targałem na haku 2,8t w LC120 jeepa srt
mike napisał(a):tak piałeś do tego SRT, a tu się wziął i popsuł?
Land Cruiser J100?szybki napisał(a):Co do planów autora tematu czyli podróży w 5osób to pozostaje wygodny bus.
szybki napisał(a):Tu jest ciekawostka która powinna być ostrzeżeniem dla optymistów... wysyspał się silnik tak na amen... co ciekawe byłem w warsztacie gdzie robi się tylko takie auta no i... mechanicy zrobili wielkie oczy bo pierwszy raz w życiu takie coś widzieli.
mike napisał(a):Land Cruiser J100?
velcapone napisał(a):Z którego roku ten Jeep Srt i jaki ma przebieg jeśli można wiedzieć?
Jestem ciekawy bo znam człowieka, który posiada podobnego potwora a nie ma u niego lekko