ZAZ Tavria - opłaca się?

30 Kwi 2009, 13:55

Czy warto kupić Tavrię? Słyszałem, że to najgorszy złom.
fokmenboss
Nowicjusz

Miejscowość: Raczki

30 Kwi 2009, 15:08

musze przyznac ze spotkac Tavrie u nas na drogach to juz rzadki widok,u mnie niedawno dziadek sprzedal a jezdzil nia dosc dlugo cos ponad 10lat a teraz obecnie smiga Corsa B :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

30 Kwi 2009, 19:42

Jakieś 12 lat temu jak miałem jeszcze drugą działkę, to jeździł tam pewien starszy pan Tavrią. Nieraz miałem okazję poprzyglądać się temu tworowi i popieram opinię, że to - nie wiem czy akurat najgorszy - ale kiepski samochód. Czy wolałbym w zamian coś typu Cinquecento, Uno itp? Bez mrugnięcia okiem.
Smerda_Jajeczny
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: \/\//\\/\//\

30 Kwi 2009, 23:56

styczności z tym autem nie miałem ale jedyne opinie jakie o nim słyszałem czy to w prasie czy internecie są takie że to totalny złom, sypie się wszystko bez przerwy lepiej kupić Favoritke o tym autko jest zdecydowanie więcej pozytywnych opini niż negatywnych :wink:
slawer
Początkujący

Miejscowość: Ruda Śląska

01 Maj 2009, 08:24

Muszę przyznać że to bardzo żadko spotykany na naszych drogach samochód. Z tego co mi wiadomo to nie należał on do szczególnie udanych. Nie polecam.
RadmaX
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Toruń

01 Maj 2009, 19:41

Nie tak dawno mialem okazje nabnc taki samochod.Cena byla okazjonalna ale jakos zrezygmowalem
Pawkaz
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Rover 600 SDi
Silnik: 2.0 SDi 105 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy używane opony są bezpiecznym wyborem?
    Zakup nowych opon to wydatek, który każdy kierowca powinien traktować w kategorii inwestycji – opony są jedynym elementem łączącym auto z jezdnią. To od ich jakości i sprawności zależą nie tylko osiągi samochodu ...

01 Maj 2009, 22:23

Tavrie opłaca się ale nie kupować,mój wujek ją miał o mały włos a doprowadziłaby go na łoże Abrachama,gdy po prostu podczas jazdy skrzynia biegów się zablokowała na amen ,pozbył się jej także na amen no i dobrze !Dzięki temu żyje! :smile:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)