Zestaw narzędzi do ok. 250zł Która Marka ?

28 Cze 2016, 17:36

Cześć :)

Chciałbym zakupić jakiś w miarę porządny zestaw kluczy do samochodu i domowego użytku. Interesował by mnie taki zestaw 94 elementów (lub więcej). Zastanawiam się tylko, którą firmę wybrać ? Kwota jaką chciałbym na to przeznaczyć to 250zł. Klucze będą wykorzystywane amatorsko w razie potrzeb napraw, majsterkowania, remontów itp.

Najbardziej wpadły mi w oko firmy tj:
- Yato
- Proline
- Magnusson
- Neo Tools
- Honiton

Czy któraś z tych marek wyróżnia się szczególnie ? Któraś godniejsza uwagi ?
mAsHER
Nowicjusz

Auto: Opel Astra J
Silnik: 1.4 140KM - A14NET
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

03 Lip 2016, 11:40

Cześć,

Wszystkie marki, które wymieniłeś z pewnością będą dobrymi wyborami, ale ponieważ jestem pracownikiem Grupy Topex, nie chcę pisać o konkurencji. Skupię się więc na naszej marce NEO.

Myślę, że optymalną propozycją dla Ciebie będzie zestaw: NEO 08-666. W walizce znajduje się 110 elementów, w skład których wchodzą między innymi nasadki sześciokątne w rozmiarach ½” oraz ¼” oraz popularne w motoryzacji nasadki typu Torx. Zestaw idealny do użytku, zarówno w domu jak i do samochodu.

Co więcej teraz mamy promocję :) Jeżeli zakupisz dowolny zestaw kluczy nasadowych w walizkach i zarejestrujesz swój zakup na naszej stronie, w ciągu czterech tygodni otrzymasz zestaw produktów tej samej marki. Taki prezent na wakacje :D

Co ważne w przypadku NEO, to że jakość produktów potwierdza międzynarodowy certyfikat TÜV oraz 25 lat gwarancji na narzędzia mechaniczne. Gdybyś jednak miał jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości, zachęcam do napisania do mnie wiadomości prywatnej.
TomekGTX
Obserwowany

Auto: Nie mam

06 Lip 2016, 21:21

Dziękuję za odpowiedź i przedstawienie propozycji. Na pewno przyjże się ofercie Neo.

Natomiast czy ktoś miał styczność z pozostałymi markami ?
mAsHER
Nowicjusz

Auto: Opel Astra J
Silnik: 1.4 140KM - A14NET
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2010

06 Lip 2016, 23:16

Ostatnio używałem kilku nasadek Yato do odkręcenia zapieczonych śrub i muszę przyznać że całkiem nieźle wykonane na pierwszy rzut oka. Sprawdziły się również przy odkręcaniu.

mAsHER napisał(a):Klucze będą wykorzystywane amatorsko w razie potrzeb napraw, majsterkowania, remontów itp.
Tak więc ja od siebie Yato i Neo Tools do tego co potrzebujesz mogę polecić. Innych nie testowałem więc się nie wypowiem.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

17 Sie 2016, 08:05

Cześć,

jeżeli interesuje Cię zestaw kluczy najwyższej jakości, to proponuję sprawdzić firmę Högert. Według mnie oferują najlepszy stosunek ceny do jakości.
mano
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2008
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Renault Megane 2
Silnik: 1.6 16V 113KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2003