Zielona prosi o pomoc przy sprawdzeniu auta, odwdzięczę się!

13 Kwi 2017, 17:07

Hej! To moja pierwsza wiadomość na tym forum dlatego mówię wszystkim: cześć :)

Planuję zakup pierwszego auta (10-20 tysięcy złotych, ale lepiej gdyby było bliższe tej niższej granicy :roll: ), jednak nie mam zielonego pojęcia o samochodach czy tym bardziej jak sprawdzić czy dane auto jest w dobrym stanie, pomijając jego wygląd ;)

Czy znajdzie się miła osoba z Warszawy, która mogłaby mi towarzyszyć przy oględzinach auta? Odwdzięczę się pysznym ciastem, wybornym winem lub czymś mocnejszym :naughty: . Albo po prostu odwdzięczę się finansowo jeśli ktoś nie lubi łakoci ani alkoholu .

Poluję na auto typu WV Polo, Opel Corsa. Mały, ekonomiczny i miejski ;) Nie ukrywam, że moim małym marzeniem jest jakieś starsze BMW, ale jak dowiedziałam się ile takie auta wymagają opieki i wymiany części których nawet nie jestem w stanie ulokować w aucie muszę z takiego cuda zrezygnować na rzecz praktyczności :)

Gdyby ktoś coś chciał pomóc, proszę o wiadomość na GG 55828939 lub mail [email widoczny po zalogowaniu]

:)
Agatk
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2015
Auto: Brak :(

14 Kwi 2017, 00:14

Jak chcesz mogę z Tobą się wybrać na wstępną weryfikacje auta... piszę na wstępną bo wiele ofert nie spełnia warunków dalszego ich sprawdzania już na poziomie zwykłych oględzin.
Oczywiście wolałabym żeby w 100% decyzje podjął jakiś fachowiec w warsztacie ale możemy najpierw wytypować takie auto żeby nie tracić czasu i pieniędzy na wizyty u mechaników.

Jak coś to pisz na PW :ok:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Circle K zawiesza działalność w Rosji
    Właściciel sieci stacji Circle K, kanadyjska firma Alimentation Couche-Tard Inc. (Couche-Tard), jedna z największych na świecie firm działających w obszarze handlu detalicznego, podjęła decyzję o zawieszaniu działalności ...