REKLAMA
Witam wszystkich
Obecnie posiadam honde civic 6 gen 1,5 115km i w nastepnym roku chcialbym zmienić jajko na coś wiekszego, szybszego. Piszę tutaj, bo bije sie z myślami, nie wiem co wybrać, forum przeszukałem i nic co by mi odpowiadało nie znalazłem. Chciałbym zeby auto miało do 10 lat albo coś około, koniecznie 5 miejsc, miało 200 lub około koników, jeżdze głownie po mieście, wiec wolałbym automat, ale nie jest to konieczne. Rocznie robie około 10 tys km. Zależy mi żeby auto jeździło, a nie stało u mechanika, wiec jak najwieksza bezobsługowość jest bardzo mile widziana, dodam tylko że dbam o auto, co kwartał jeżdże do mechanika na przeglądy czy wszystko gra i buczy. Oglądałem sie za fordem st mk2, bmw e90 od 2,5l do 3 l(tak wiem, ze one będą miały lekko ponad dyszke), a nawet patrzylem kolejną wiertarkę, czyli type r ufo, ale nie jestem do końca przekonany. Wiem że podaje dwie różne klasy, jeździłem tymi autami i dają przyjemność z jazdy, nie są bezpłciowe, a o to mi głównie chodzi w aucie. I tutaj liczę na waszą pomoc, może macie jakieś propozycje innych aut, które by spełniały moje wymagania. Dziękuję z góry i pozdrawiam
Edit: Tylko benzyna